Reparaties

Wij voeren verschillende reparaties uit aan jouw consoles en controllers.

Tijdens onze openingstijden kun je altijd even binnenlopen met je defecte apparaten. We noteren jouw gegevens en krijgt van ons een bewijs van afleveren mee. Bewaar deze goed, want deze heb je nodig bij het ophalen van je apparaat.

Nadat we onderzoek hebben gedaan naar de aard van de klachten of defecten en een oplossing voor je hebben, bellen we met deze uitkomst. Tijdens dit telefoongesprek kun je altijd nog aangeven of de reparatie zoals we aangeven akkoord is of niet. Er bestaat ook altijd de optie om even na te denken over het akkoord.

Hieronder een aantal vaste prijzen die we hanteren voor bepaalde reparaties. Deze prijzen zijn onder voorbehoud en reflecteren niet elke situatie op zich. De aard van de klacht, passende oplossing en het soort product zijn uniek per situatie en hebben vaak elk afzonderlijke aanpak nodig.

Mocht je ook een aankoopbewijs van Game Shock hebben bij het specifieke apparaat dat een reparatie nodig heeft, maak je altijd gebruik van onze Game Shock Plus Service. Dit betekent dat je korting krijgt op de kosten van de reparatie. We brengen dan alleen de kosten van onderdelen in rekening. De verdere kosten voor onderzoek en werktijd vervallen dan.

Stofvrij maken console (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Switch)

€ 30,-

Volledige reiniging console (stofvrij maken inclusief koelpasta)

€ 50,-

Switch Joy-Con stick drift reparatie

€ 25,-

(met aankoopbewijs Game Shock)   € 15,-

Stick afwijking/drift reparatie (PS4/PS5 controller)

vanaf  € 25,-

(met aankoopbewijs Game Shock)  vanaf  € 15,-