Betalen

U kunt in deze webshop op de volgende manieren betalen:

iDEAL ✓
Creditcard ✓
Overboeking ✓
Apple Pay ✓
Klarna (betalen achteraf) ✓
Bancontact ✓
KBC/CBC ✓
Belfius ✓
ING Home’Pay ✓
Giropay ✓

Wij rekenen geen extra kosten voor de door u gekozen betaalmethode.
Bestellen via de webshop op basis van factuur is niet mogelijk.

Beschikbare betaalmethodes

iDEAL: online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank.
Creditcard: kunt u betalen met een Mastercard, Maestro, Visa en American Express. De betaling vindt plaats via een beveiligde omgeving. De creditcard gegevens worden niet door ons bewaard.
Overboeking op onze bankrekening: mocht u niet beschikken over iDeal of Creditcard (of deze niet willen gebruiken) is het ook mogelijk het bedrag over te maken rechtstreeks op onze bankrekening. Uw bestelling wordt pas verzonden als het totaalbedrag door ons is ontvangen.
Apple Pay: is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 32 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst.
Klarna: Probeer het eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten of je het wilt behouden.
Bancontact/Mister Cash: online betalen via Bancontact/Mister Cash. De betaling vindt plaats via een beveiligde omgeving.
KBC/CBC: online betalen via KBC/CBC. De betaling vindt plaats via een beveiligde omgeving.
Belfius Direct: online betalen via Belfius Direct Net. De betaling vindt plaats via een beveiligde omgeving.
ING Home Pay: Veilig online aankopen doen, zonder kredietkaart en zonder tijdverlies? Met Home’Pay betaalt u uw online aankopen via de beveiligde verbinding van Home’Bank … in amper 4 muisklikken en in alle veiligheid.
Giropay: Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

Betaalvoorwaarden

– Alle prijzen van de artikelen die via game-shock.nl verkocht worden zijn inclusief BTW.
– Game Shock Oss doet haar uiterste best om in alle gevallen de juiste prijs te vermelden van artikelen in de webshop.
– De prijs in de winkelmand is altijd leidend. Ook als deze verschilt met de prijsaanduiding op andere pagina’s in de webshop.
– Game Shock Oss hanteert de besteldatum als aankoopdatum op het afschrift van uw creditcard.