Inkoop

Games, consoles, collector’s items, accessoires en merchandise

Wij kopen alles in wat met gaming te maken heeft!

Je kunt van alles komen inleveren, van de eerste Atari of GameBoy tot het nieuwste van het nieuwste.

Wij zijn altijd te bereiken met vragen over je items, maar we geven nooit een aanbod of waardeschatting aan de telefoon of via de mail. Hiervoor moeten we de items in de winkel hebben.

Hoe werkt het?

Als je langskomt in de winkel met alles wat je in zou willen leveren, scannen we alle items in ons inkoopsysteem. Die berekent voor jou een aanbod in zowel een winkeltegoed als direct contant geld. Daarna maak je de keuze voor welk bedrag je gaat. Het winkeltegoed ligt natuurlijk wat hoger, omdat je dan bij ons direct wat aan zou willen schaffen. Dit winkeltegoed kan ook op een tegoedbon gezet worden voor als je op het moment niet weet wat je zou willen. Het winkeltegoed mag je besteden voor √°lles in onze winkel. Het kan zelfs gebruikt worden als aanbetaling voor een pre-order. Dit is altijd jouw eigen keuze.

Wanneer kan ik langskomen?

Je kunt iedere dag terecht tijdens onze openingstijden. Soms kan het echter zijn dat het druk is in de winkel. Als je veel items hebt om in te leveren vragen we je om je naam en telefoonnummer en om je items even achter te laten. Dan kunnen we alles rustig nakijken wanneer we daar goed de aandacht voor kunnen geven.

Testen

Consoles, zoals een PS4 of Xbox One, hoeven niet gereset te worden. Wij checken altijd de werking van het apparaat bij de inkoopbalie. Wanneer je console gereset is, zal het langer duren om al onze tests uit te voeren. Wanneer de inkoop is afgerond zorgen we meteen dat er geen gegevens van jou meer op de console staan.